e-Twow GT 2020 SE / SL

El Rey de la Ciudad

Consíguelo por menos de 36€ al mes!

Mas información

El Millor Patinet Urbà?

Descobreix totes les nostres raons…

Els patinets E-TWOW tenen un sistema de plegat de 3 punts i pesen menys de 13.4 kg, de manera que ocupen poc espai i es poden portar fàcilment a qualsevol lloc

SISTEMA DE PLEGAT RÀPID DE 3 PUNTS

Una de les millors parts dels patinets E-TWOW és el seu distintiu sistema de plegat. Els scooters es poden plegar simplement fent clic a la palanca de plegat, convenientment situada sobre la plataforma de l’scooter.

Els scooters E-TWOW també es troben entre els pocs scooters de el món que compten amb un manillar ajustable en alçada i nanses plegables. Quan està completament plegat, la mida d’un scooter es redueix considerablement, el que li permet portar-lo amb facilitat i guardar-lo en qualsevol lloc que desitgi, sota del seu escriptori d’oficina o al maleter del seu automòbil.

Potència suficient (700W) perquè qualsevol persona pugui pujar (fins 125KG).

Cap costa se’t resistirà (pendent fins a 20 Graus)

Velocitat Màxima limitada a 25 KM / H per complir amb les actuals normatives de circulació de VMPs.

Aconsegueix-lo per menys de 38 € a l’mes*

TECNOLOGIA KERS

Vam ser els primers a implementar la tecnologia KERS de Fórmula 1 en un patinet elèctric i, al llarg dels anys, vam seguir millorant el sistema de recuperació d’energia. El GT ES recupera fins a un 60% de l’energia de frenada. A més, ofereix una frenada suau i sense cops adaptat a el comportament humà.

DOBLE SUSPENSIÓ

El patinet GT 2020 ve equipat amb amortidors davanters i del darrere, perquè la conducció pels carrers de la ciutat sigui el més còmoda possible. Per descomptat, pot evitar sots i carreteres en mal estat per maximitzar la vida útil del seu patí, però ha de saber que els patinets E-TWOW poden suportar condicions de conducció adverses.

PANTALLA COLOR

El patinet ve equipat amb una pantalla LCD de 30 x 26 mm que li mostrarà diversos tipus d’informació d’estat, com per exemple:
PERCENTATGE DE BATERIA | VELOCITAT | ICONA DE FAR DAVANTER
MOSTRA LA DISTÀNCIA TOTAL O DE VIATGE | LA TEMPERATURA

RODES AIRLESS

El principal avantatge dels pneumàtics sense aire és que no poden desinflar-se. Això estalvia diners ja que els pneumàtics sense aire han de reemplaçar-se amb menys freqüència. A més, els vehicles equipats amb pneumàtics sense aire poden suportar més pes i realitzar activitats més difícils.

Model GT-SE: Gràcies al la seva gran bateria de 10.5Ah de Samung, podrem efectuar amb aquest patinet, recorreguts de fins 45Kms (Prova realitzada a Velocitat 20 / km / h, pes 70kg, velocitat de vent inferior a 10km / h).

Model GT-SL: Gràcies al la seva bateria  e-twow Li-on de 7.8Ah  podrem efectuar amb aquest patinet, recorreguts de fins 35Kms (Prova realitzada a Velocitat 20 / km / h, pes 70kg, velocitat de vent inferior a 10km / h).

DISSENYAT PER TRAJECTES URBANS

Els patinets GT lleugers i fàcils de maniobrar, tenen una velocitat adequada per a pasejos urbans.

Malgrat la seva petita grandària, els patinets E-twow GT compten amb una plataforma llarga i estable amb una adherència antilliscant, que li permet viatjar en una posició segura i còmoda. La platafroma conté una base goma perquè es pugui netejar amb facilitat.

Aconsegueix-lo per menys de 38€ a l’mes*

Per estar en contacte amb el patinet en tot moment. ‘Prepareu-vos per millorar la seva experiència de conducció amb una aplicació intel·ligent amb tecnologia sense fils Bluetooth!

                               

Per aparellar el seu scooter amb el seu telèfon intel · ligent, primer assegureu-vos que el Bluetooth del seu telèfon estigui activat i que l’scooter estigui encès i dins de l’abast.

Per fer això, busqui el dispositiu proper i connecteu-vos amb el seu patinet.

Un cop realitzada la connexió, tindrà la possibilitat d’accedir a les funcions del patinet:

Establir límit de velocitat

Encén / apaga els llums

Bloquejar el patinet

Més funcions per arribar …

Aconsegueix-lo per menys de 38 € a l’mes*